В истински възторг изпаднаха хората от фондацията на Уест Хем

...
В истински възторг изпаднаха хората от фондацията на Уест Хем
Коментари Харесай

В Уест Хем във възторг от трансфера на Обретенов в ЦСКА

В същински екстаз изпаднаха хората от фондацията на Уест Хем "Схема Втори късмет " за прехвърлянето на своя ученик Валентин Обретенов в ЦСКА.

Програмата съществува от 2 години и е ориентирана към обучение и развиване във футбола на гении сред 16 и 18 години, които получават шанса да учат в британско учебно заведение и да упражняват в академията на "чуковете ".

ЦСКА притегли млад вратар от Уест Хем

Обретенов се явява първият футболист по програмата, който подписва професионален контракт, а това разумно зарадва доста хората, виновни за плана.

"За мен това демонстрира каква фантастична стратегия е "Схема Втори късмет ". Често се приказва във футбола, само че нашата стратегия фактически дава път на тези момчета. Това, че Вал подписва професионален контракт с ЦСКА София, дружно със основаването на интернационалните футболисти, демонстрира силата на нашата стратегия и потвърждението за тежката работа, която вкарваме, с цел да я създадем вярно ", съобщи мениджърът по футболна интеграция във фондацията Сам Тейлър.

Подобно бе мнението и на шефът по футболното развиване Брайън Глоувър: "Отново това е следващ страховит образец какъв брой добре работи програмата 'Втори шанс' в партньорство с академията. Като фондация създадохме интернационален и първия ни професионален футболист като се надяваме да го последват още доста. Надявам се да видя Вал в Шампионска лига в близко бъдеще! "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР