В истински шок изпада футболистът Георги Костадинов, който рита за

...
В истински шок изпада футболистът Георги Костадинов, който рита за
Коментари Харесай

Миска шашка футболист с охлюви

В същински потрес изпада футболистът Георги Костадинов, който рита за съветския Арсенал (Тула). Спортистът се прибира умерено у дома, когато с смут открива, че приятелката му Радост Тодорова, която завоюва " Мис Вселена България ", си е взела за домашни любимци охлюви. Когато половинката на миската вижда мекотелите, изпада в потрес.
View this post on Instagram
A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on Jan 27, 2020 at 8:11am PST
" Бях го предизвестила, че ще имаме нови домашни любимци. Като ги видя, Гого доста се шокира и се развика. Може би е желал да ме изгони (смее се). Той знае, че желая да имам енот, само че няма по какъв начин да го виждам в сегашната ", споделя Радост.

Чаровната брюнетка от Враца отглежда охлювите за. Миската ще употребява слузта на мекотелите, с цел да маже кожата си.
View this post on Instagram
A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on May 29, 2020 at 11:00am PDT
" Купих си два охлюва като за начало. Много пътуваме с моя другар, а охлювите постоянно можем да ги качим на самолета без никакъв проблем. Не мога да си взема 3 котки и 6 кучета. Няма по какъв начин да мъкнем животните непрекъснато по летищата. Затова взех решение да съм изобретателна, но изборът беше стеснен. Единият от охлювите ни се споделя Лигльо ", признава Радост.

Слузта от мекотелите служи като натурален източник на хиалуронова киселина. Тя е известна със своите антибактериални свойства и оказва помощ за битката с кожни проблеми. На същата терапия се подлага и световноизвестният модел Емили Ратайковски.
View this post on Instagram
A post shared by Radost Todorova (@joytodorova) on May 12, 2020 at 10:12am PDT
“България Днес”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР