В истински мачо се е превърнал мъжът до Гала —

...
В истински мачо се е превърнал мъжът до Гала —
Коментари Харесай

Стефан на Гала стана батка

В същински мачо се е трансформирал мъжът до Гала — Стефан. От известно време колоритния ко-водещ тренира нонстоп във фитнеса и е замязял на същински батка, видя HotArena .

От три месеца Стефан е с персонален треньор и резултатите си личат. Няма и помен от леко подаващото се коремче под блузата, отпуснатите ръце и паласките.

40-годишния застаряващ мъж се е трансформирал в същински мачо, а треньорът му твърди, че ще го вкара в още по-добра форма.

Мъжът на Гала прекарва по няколко часа дневно в залата, където блъска крепко във фитнеса под зоркото око на учителя си. При това той към този момент се хвали с бицепси, плочки на корема, а гирите ги подвига от раз.

Въпреки усилените тренировки, Стефан продължава да ръководи и заниманието си — пчелните кошери, които отглежда. Самият той признава, че след фотосите и тренировките, тича точно на село, с цел да види пчелите си, написа " България през днешния ден ".

И се старае паралелно с тях да не пропуща ден в залата.

„ Отбелязах три месеца под вещото управление на Ванко. Коремът съвсем изчезна, килограмите са много надолу, а силата е в обилие ”, призна Стефан в обществените мрежи. Той даже си качи фотография по какъв начин наподобява в този момент, и преди да стартира тренировките под зоркото око на треньора си.

Наставникът на Стефан също го засипва със суперлативи. „ Искрени поздравления за Стефан, който макар натовареното си всекидневие и непосилен мъчно на кошерите съумява да откри време да промени визията си!

Това е единствено началото на смяната ”, твърди той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР