В истински кулинарен гуру се е превърнала фолк певицата Яница.

...
В истински кулинарен гуру се е превърнала фолк певицата Яница.
Коментари Харесай

Фолк певица стана фурия в кухнята

В същински кулинарен гуру се е трансформирала фолк певицата Яница. Изпълнителката споделя, че се държи отговорно и не излиза на никое място, в името на това да се спре разпространяването на Covid-19, научи HotArena.

„ Засега не ми тежи ограничаването да си остана у дома, тъй като си намирам какво да върша всеки ден. Слушам музика, чета забавна книга или пък виждам телевизия.

А от време на време подготвям и разнообразни кулинарни предписания, които одобрявам ”, споделя изпълнителката на шлагера „ Твоето ферари ”.

Покрай натоварения си график певицата не е имала опция да се изяви в кухнята, само че в този момент доста постоянно се вихри пред печката. Особено добре й се получават безглутеновите баници и пици, на които е станала голям почитател.

„ Не съблюдавам избран режим, просто се старая да се храня здравословно и да не хапвам нездравословна храна. Мога да си хапна разнообразни неща, без да се тормозя за фигурата си, само че на първо място се усещам ужасно и изпълнена с сила ”, прибавя още русенката, написа " България през днешния ден ".

Певицата не крие, че срещите с публиката доста й липсват, и се надява, че няма да е надалеч времето, когато дружно ще се забавлява с почитателите из нощните клубове.
А дотогава ще се любува на дребните удоволствия в живота, като си стои вкъщи.

Често почитателите на Яница й изпращат клипчета по какъв начин слушат песните й. А тя е щастлива, че даже и когато не са дружно музиката ги държи близо.

Яница е подготвена да сготви всичко, което й пристигна на разум, защото има вяра, че към този момент е станала отличен кулинар.

И поучава хората, които си стоят у дома, да развият скритите си до момента гении, с цел да се почувстват по-добре в изискванията на изолираност.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР