В истински хищник се е превърнала журналистката от Би Ти

...
В истински хищник се е превърнала журналистката от Би Ти
Коментари Харесай

Гена Трайкова се е превърнала в истински хищник! Само мъже се въртели в главата й…

В същински див звяр се е трансформирала журналистката от Би Ти Ви Гена Трайкова. От няколко месеца русокоската още веднъж е сама и това се отразява на държанието й.

Една от най-личните моми в родния ефир шокира сътрудниците си с пикантни мнения на работа. Красавицата лягала и ставала с мисълта за интимна компания, и не говорела за нищо друго в нюзрума.

„ Ей, тоя по какъв начин желая да го скъсам “, или „ Това сладурче няма ли да ме тръшне на бюрото “ били типични реплики на Гена по адрес на сътрудници от техническия личен състав на малкия екран, дивят се очевидци на експлоадиранията на Трайкова. „ Тази жена очевидно е доста самотна и въобще не го крие. Постоянно повтаря, че има потребност от крепък и твърд мъж, в случай че ще да е финален тъпанар. В кафенето на Би Ти Ви не разисква идните излъчвания, а само мъжки дупетра “, описват хора от екипа.

В момента Гена се радва на компанията на кучето си–симпатичен дакел, който обожава и гледа като свое дете. Дребосъкът получава най-хубавата храна и витамини, а на вниманието към него биха завидели половината човешки отрочета у нас.

Досега Трайкова е имала две съществени връзки–една с дългогодишния си сътрудник Венелин Петков, с който обаче се разделиха, защото тя не бе подготвена за семейство и с оператора Иван Георгиев. Тази връзка също не устоя, тъй като младокът се оказа некадърен да сътвори дом и семейство, защото се усеща прекомерно млад за сходни отговорности.

Колегите й пък се тормозят, че от обезсърчение може да попадне на някой несъответствуващ. „ He й ce получава нa гopĸaтa и тoвa cи e. Πpи тoвa състояние cĸopo нe c някой оператор или осветител, aми и cъc зидap мoжe дa я забележим и няма дa ce yчyдим. Гeнa бъpзa дa нe изтъpвe последния влaĸ, нo дaнo нe нaпpaви гpeшĸa “, ĸoмeнтиpaт изтoчници, написа „ Таблоид ”.

При все, че към този момент е над 30, Гена Трайкова продължава да наподобява извънредно привлекателна. И не са малко тези, които са уверени, че тя може да допусне неточност в отчаянието си.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР