В истинска машина за пари се превърна комикът Димитър Рачков.

...
В истинска машина за пари се превърна комикът Димитър Рачков.
Коментари Харесай

Рачков се завръща на екран с 40 бона заплата

В същинска машина за пари се трансформира комикът Димитър Рачков. След триумфа, който пожъна с моноспектакъла си “Забраненото шоу на Рачков” и с цени на билетите, по-високи от тези на Лили Иванова, артистът се завръща в ефира на Нова телевизия. Любопитна реклама, която се завъртя на дребния екран, разкри, че датата е 7 март, неделя.

В занимателния видеоклип артистът е дегизиран като корабокрушенец, който лежи в схлупена барака в гората. Отчаян, Митко чете вестник, който на първа страница оповестява “Халваджиян изрита Рачков”. На ръката на Митко има голяма татуировка с надпис “Маги завинаги”.

Оказа се, че предаването на Рачков ще се излъчва на гърба не на Цитиридис, а на “Папараци – ново 20”, което се води от някогашната житейска половинка на комика Мария Игнатова. Отношенията сред тогавашните сътрудници така и така са мощно обтегнати, тъй че това в допълнение ще налее масло в огъня, написа flagman.bg.

Повече от ясно е, че глуповатите “Папараци” ще бъдат размазани от мощния комедиен заряд на Рачков. Източници на изданието разкриха, че златната кокошка на Маги Халваджиян ще прибира като водещ по 10 000 лв. за появяването си един път седмично. С тлъстия си хонорар от 40 000 лв. на месец в пика на финансовия недостиг за актьорското съсловие Митко ще се бетонира на първото място в класацията за най-високоплатен артист.

Той от дълго време се подготвял да води лично шоу. Предаването трябвало да стартира още предходната година, само че стартът му се отсрочил поради пандемията от ковид. Тя анулира краткотрайно и пътуващия му театър.

Първи посетител във вечерното шоу на комика ще е сътрудника му Краси Радков. Напук на упованията на Слави Трифонов, че точно той ще дебютира като посетител в предаването, Митко избрал огромната звезда в екипа на Дългия. Краси е водещ на занимателното шоу “Златна рибка” в малкия екран на Слави “7/8”. Именно в него гологлавият шоумен разгласи, че желае да е първият посетител на Митко.

“Щях да отида в шоуто на Рачков, което, доколкото знам, ще е един път в седмицата. Ама на, предложения Краси Радков за първи гост”, издаде Слави.

Комикът стратегически избрал за старта на новото си шоу най-големия си съперник Краси. Рачков и Радков нееднократно са се изявявали на една сцена. След като Маги Халваджиян и Слави Трифонов заровиха томахавките и след дългогодишни правосъдни борби се сдобриха.

Дългия даде благословията си Краси да взе участие в моноспектакъла на Митко “Забраненото шоу на Рачков”.

В продължение на половин година феновете на “Маскираният певец” и “Като две капки вода” се питаха къде изчезна Митко Рачков. Ководещият на двете излъчвания, продуцирани от Магърдич Халваджиян, бе разграничен със театралната си половинка Зуека и заменен с Геро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР