В истинска емоционална въртележка за всички участници се превърна женското

...
В истинска емоционална въртележка за всички участници се превърна женското
Коментари Харесай

Перничаните Михаела и Венци оглавиха временното класиране в “Един за друг”

В същинска прочувствена въртележка за всички участници се трансформира женското тестване в най-позитивното сантиментално риалити - “ Един за различен ”. Едва четири двойки съумяха да изпълнят своята задача до дъно.

Симпатичните перничани Михаела и Венцислав приключиха преди всичко във краткотрайното класиране, а Дарина и Денис от Мадан се оказаха на дъното на класацията и ще би трябвало да преследват наложителна победа в груповото тестване.

Дамите във Вилата на любовта бяха изправени пред следващото си рисково преживяване този сезон. Издигнати на въздушна платформа, извисяваща се на височина от 10 метра, те трябваше да доближат и изберат пет евентуални случки и дейности, които биха разрушили сърцата на техните сътрудници.

Темпераментната Петя съумя да надвие страховете си и да се оправи с предизвикването във въздуха. Любовното предизвикателство се трансформира в миг на истината за всички влюбени двойки. Те разкриха елементи и истини за връзките си, останали скрити до този миг.

Утре следва решаващата отборна игра, в която участниците ще дават отговор на пикантни въпроси, давайки оценки и избрания едни за други. Коя двойка не е модел за подражателство, кой мъж най-вече подценява жена си и кой на кого ще се разсърди, ще разберете в премиерния епизод на “Един за различен ” в неделя, 24 март, от 20:00 по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на формалния уебсайт на предаването и в формалните профили на предаването във Фейсбук, Instagram и TikTok.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР