В Истанбул ще бъде подписано споразумение за износ на украинско

...
В Истанбул ще бъде подписано споразумение за износ на украинско
Коментари Харесай

УКРАИНСКОТО ЗЪРНО: Русия, Украйна, Турция и ООН подписват споразумение в Истанбул


В Истанбул ще бъде подписано съглашение за експорт на украинско зърно. Документът ще бъде

подписан с присъединяване на Организация на обединените нации, Турция, Украйна и Русия.
Съветникът на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Володимир Зеленски Михайло Подоляк по-рано разказа изискванията, при които Украйна ще подпише съответното съглашение, а точно:
Украйна не подписва никакви документи с Русия. Тоест страната ще подписа съглашение с Турция и Организация на обединените нации и ще поеме отговорности към тях, а Русия също ще подпише огледално съглашение с тези две страни.
Без конвой на превоз от съветски кораби и наличие на представители на Руската федерация в пристанищата на Украйна. При провокации – в противоположен случай ще последва неотложен боен отговор.
Всички инспекции на транспортните кораби ще се правят от взаимни екипи в турски води при такава нужда.
От Украйна автограф ще сложи министърът на инфраструктурата Александър Кубраков, който управлява украинската делегация в Истанбул.
Известно е също, че съветският министър на защитата Сергей Шойгу е дошъл в Истанбул, с цел да подпише съглашение за експорт на украинско зърно.
От Турция е подписал министърът на защитата Хулуси Акар, както и генералният секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР