В Истанбул е предотвратено покушението на 45-годишния легендарен бандит Надир

...
В Истанбул е предотвратено покушението на 45-годишния легендарен бандит Надир
Коментари Харесай

11 страховити килъра дойдоха в Турция, за да ликвидират легендарния руски бандит Гули, излязъл на свобода след 22 години в колония

В Истанбул е предотвратено покушението на 45-годишния именит престъпник Надир Салифов, по прякор Гули. По-рано той бе освободен от наказателна колония, където прекара 22 години. Веднага по-късно така наречен вор в законе отпътува за Турция, където бе сниман дружно с брат си.

Според съветски медии в Истанбул Гули бил причакван от група убийци от 11 души. Всички те били арестувани в търговски център в турската столица.



Бандитите били предвождани от брата на ликвидирания през 2016 година престъпник Ровшан Ленкорански. Рафик Джаниев подготвил убийството, тъй като бил уверен, че Гули провел от колонията показния разстрел на брат му.

Всеки един от убийците е подозиран за голям брой показни убийства на територията на Русия.
Гули е измежду най-легендарните съветски бандити от по-старата престъпна история на страната.

Освобождаването му бе предстоящо с огромен интерес от незаконните среди. Криминални престижи от Урал даже го оповестиха за безалтернативен водач на незаконния свят на страните от някогашния Съюз на съветските социалистически републики.

41-годишният Ровшан Ленкорански, именуван от доста " страшилището на Урал ", бе погубен на 18 август 2016 година в Истанбул, до момента в който чака в колата си зелен сигнал на светофара. Шофьорът му - телохранител умира на място, а Ровшан е закаран в болничното заведение, където умира от раните си. Погребан е в гробището в Азербайджан.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР