В Истанбул е построена една от най-големите аерогари в света.

...
В Истанбул е построена една от най-големите аерогари в света.
Коментари Харесай

Иво Христов: Ако позволим концесията на Летище София, то ще стане второстепенно


" В Истанбул е издигната една от най-големите аерогари в света. Ако допуснем даването на Летище " София " на концесия, то ще се трансформира във второстепенна аерогара. " Това съобщи пред Българска национална телевизия претендентът за евродепутат от листата на " Българска социалистическа партия за България " Иво Христов. Той изясни, че всеки българин ще би трябвало да пътува първо до Истанбул и там да се прекачи. " Кое постанова тази концесия? Кое постанова едно печелившо дружество да се отдава на концесия, освен това на турска компания, с ясната идея- какво ще последва? ", попита той. По думите му такива кавги са ежедневни, а държавното управление стои право, тъй като като жертва на моряшки пердах, която удрят от всички страни, не съумява да падне. " Живеем в атмосфера на непрекъснати кавги и неспиращ обир. На това би трябвало да се постави завършек на 26-ти май ", безапелационен бе той.

Иво Христов изясни, че у нас националният залог на евроизборите е по-силен от европейския. " На 27-ми май ще се събудим в нашата България, с нашата корупция, неправда, трафик, безпорядък, плячкосана природа. За да има придвижване у нас, би трябвало да има предварителни избори. Те могат да дойдат единствено при победа на листата на " Българска социалистическа партия за България ", сподели още той.

Иво Христов изясни, че ГЕРБ се явяват на тези избори с доста сателитни претенденти, чиято единствена цел е да лишават от резултата на Българска социалистическа партия. " Големият
залог е- ще дадем ли късмет на това прогнило от корупция ръководство, което затъна в " Апартаментгейт ", скандал с къщи за посетители, скандал с Порожанов, още веднъж да се укрепи? Ще дадем ли късмет да се случи тази мрачна прогноза на депутата от ГЕРБ Георги Марков, който сподели: " Борисов ще ни ръководи до момента в който му омръзне? ", съобщи Христов. Той разяснява, че в случай че се примирим с това, значи сме една примирила се нация. " Не знам по кое време ще му омръзне на Борисов, само че на множеството българи им омръзна. Ако желаеме ние да избираме своите управници в този момент и отсега нататък, би трябвало да излезем да гласуваме всеобщо и да гласуваме за " Българска социалистическа партия за България " с номер 18 ", сподели още той. По думите му политическа смяна би трябвало да има и в случай че тя не се случи по цивилизован метод посредством избори, има риск да се случи стихийно. " Това няма да е добре за никой, нито за страната, даже и за ръководещите ", безапелационен бе той.

По мотив на обвиняванията от страна на левицата против премиера за разходване на държавни средства за акция и отговора на Борисов, че платформата на Българска социалистическа партия са единствено офанзиви, Христов съобщи: " Нормално е опозицията да нападна ръководещите, само че да раздаваш парите от държавната хазна от първо лице само число и да финансираш своите отговорности, като тип милосърдие, това е антиконституционен театър ".

Като съществени цели на Българска социалистическа партия и ПЕС Христов уточни втория обществен дирек, който да подсигурява отбрана на обществения статус и обществената страна в Европа. " За да се случи това, са нужни средства ", разяснява той. Обясни, че с цел да остават нашите пари у нас и с тях да може да се реализира това, левицата ще се бори за законодателство против офшорните зони и финансовата транзакции да бъдат таксувани. Христов акцентира, че са извънредно нужни минималната европейска пенсия и минимална европейска заплата. " Трябва да се изравни стандартът на живот в Европа, другояче рано или късно ще се разпаднем, тъй като едни ще живеят прекомерно добре и в контрастност с други ", изясни той. По-думите му сега не се доближаваме до Европейски Съюз и за това са доказателство и данните, че със настоящия ритъм на развитие- ще ги догоним след 45 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР