В испанското дерби от петия кръг на Евролигата по баскетбол

...
В испанското дерби от петия кръг на Евролигата по баскетбол
Коментари Харесай

Барселона победи Реал Мадрид в испанското дерби в Евролигата


В испанското дерби от петия кръг на Евролигата по баскетбол за мъже Барселона победи Реал Мадрид със 79:72. Каталунците изиграха мощно първо полувреме, след което водеха с 48:27, а през третата и четвъртата част понижиха оборотите и противниците им съумяха да съкратят изоставането си.

Min 32: Barça, 64 -, 56

!
— Barça Basket (@FCBbasket) Кайл Курич беше най-резултатен за Барселона с 15 точки, 14 добави Брандън Дейвис, а 13 - Кори Хигинс. За Реал Трей Томкинс записа 14 точки и 7 битки, а с 13 точки приключи Алберто Абалде. Байерн Мюнхен, Жалгирис и Барселона са отпред в класирането с по 4 победи и 1 проваляне.

. took the first Clasico of this Turkish Airlines EuroLeague season by downing archrivals Real Madrid 79-72 at home

Highlights...
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) Руският Химки загуби от гостуващия Макаби Тел Авив (Израел) с 87:89 след продължение и записа пето следващо проваляне в шампионата. Редовното време приключи 81:81. За домакините най-полезен беше Алексей Швед с 32 точки и 11 асистенции, който направи дебют за сезона. За Макаби с 26 точки приключи Тайлър Дорси. Илайджа Брайънт вкара две тройки в добавеното време, а някогашният състезател на Рилски състезател Анджело Калояро се отличи с " дабъл-дабъл " - 15 точки и 10 битки.

Израелският гранд реализира втора победа и се изкачи на 12-о място в класирането, а Химки с пет загуби от пет мача е на последната 18-а позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР