В испанските медии се появи любопитното твърдение, че суперзвездата Кристиано

...
В испанските медии се появи любопитното твърдение, че суперзвездата Кристиано
Коментари Харесай

Уау! Ето каква впечатляваща заплата плаща Роналдо на Джорджина!

В испанските медии се появи любопитното изказване, че суперзвездата Кристиано Роналдо заплаща месечна заплата на своята половинка Джорджина Родригес за разнообразни нейни отговорности и отговорности.

Двамата са дружно от 2017-а година имат едно общо детенце и сега са в очакване на близнаци.

Роналдо е един от най-добре платените играчи в света и макар че Джорджина му прави скъпи дарове, няма по какъв начин месечната й заплата да не направи усещане.

Според изданието El Nacional месечно Джорджина получава по 100,000 евро, с цел да покрие разноските и грижите по децата. Двойката има дъщеричка Алана, а Роналдо има близнаци Ева и Матео и още един наследник Кристиано младши от сурогатни майки. Джорджина поставя грижи за четирите наследника на именития футболист, а напълно скоро се чака да роди и близнаци.

Роналдо е и една от най-известните звезди в международен мащаб, а за това свидетелстват впечатляващите 420 милиона фена, с които може да се похвали. Джорджина пък има над 36 милиона последователя, което общо прави двойката една от най-популярните в обществената мрежа.

Половинката на Роналдо печели много точно от своя акаунт в Instagram, където единствено за споменаването на разнообразни марки получава по 8 хиляди евро на месец.

Джорджина е звездата в една от последните риалити поредици по Netflix "I Am Georgina ", в която е обрисувана като жена, която живее в разкош, само че с главен фокус фамилията, за което се грижи без да хаби старания и време. Въпреки това в медиите не стопират да се появяват и други изказвания, съгласно които след връзката си с Роналдо тя толано е не запомнила за личното си семейство, с което не поддържа никаква връзка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР