В испанската столица Мадрид се проведе традиционния парад на Тримата

...
В испанската столица Мадрид се проведе традиционния парад на Тримата
Коментари Харесай

Децата в Испания посрещат тримата влъхви

В испанската столица Мадрид се организира обичайния церемониал на Тримата Влъхви. Събитието е обичано за децата, които чакат маговете, които им носят мечтаните дарове. Кадрите от площад Сибелес са внушителни.

Хиляди фамилии излязоха по централните улици на Мадрид, с цел да се насладят от близко на годишния церемониал на Тримата Влъхви. Бял ангел, олицетворяващ мира, прелетя над каретите, от които маговете махаха на децата. Шествието през тази година мина точно под знака на тематиката за мира. Освен подаръците, най-малките се радваха същински и на сладките изкушения.
Тази година десертите са по-скъпи, тъй като цената на маслото доста се подвигна, брашното също. Бадемите нарастнаха извънредно доста. За тока чакам тройна сметка. Но ще продължаваме да работим.
Люк Веерт, притежател на сладкарница

Любимият на испанците празник се организира без ограничавания за първи път от началото на епидемията от COVID-19. Коледните дарове в Испания и в доста страни от Южна Америка се дават на 6 януари. Това е датата, на която католиците честват Богоявление - идването на тримата източни мъдреци при дребния Иисус.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР