В Испания отново публикуваха голям материал за Любослав Пенев. Българският

...
В Испания отново публикуваха голям материал за Любослав Пенев. Българският
Коментари Харесай

В Испания отличиха работата на Любо Пенев в ЦСКА

В Испания още веднъж разгласиха огромен материал за Любослав Пенев. Българският експерт за четвърти път се завърна отпред на ЦСКА, а на Иберийския полуостров показаха, че с него тимът е станал доста по-вариативен и непредвидим.

"Завръщането на Любослав Пенев на пейката на ЦСКА не оставя никого безучастен. За четвърти път той сяда на нея, той още веднъж е в клуба, в който се роди. Завърна се със същото предпочитание и готовността да изяде всеки, само че да отбрани цветовете на клуба. Той дойде, тъй като ЦСКА имаше потребност от положителни резултати. Още повече че след позитивното показване в Лига Европа се стигна до прехвърляния на основни играчи като Валентин Антов, Али Соу и Юнус Санкаре ", написа vipdeportivo.es.

"Любо Пенев и помощникът му Пабло Караско дадоха вариативност на състава. И най-важното - дадоха късмет на играчи, които бяха с единия крайник отвън клуба, да се потвърдят. Точно това се случи с Енрике и Жул Кейта. Освен това незабавно трансформираха схемата на игра. И не на последно място - върнаха манталитета на спечелили на състезателите. Това се потвърди в полуфинала-реванш за купата против Лудогорец, който бе извоюван. В това посещение ЦСКА бе доста по-добрият тим. А за манталитета на Любо приказва и конфликтът му с противниковия халф Алекс Сантана на тъчлинията. Той трябваше да изтърпи и наказване, само че се върна в точния момент за безконечното дерби на страната. Резултатът бе 2:0 за ЦСКА в най-важния мач в България. При това съставът на Пенев можеше да завоюва с доста по-голям резултат. Над всички се открои Варела, само че не с голове, а с интелигентна игра. Феде дойде още през февруари, само че едвам след идването на Пенев се трансформира в избухлив и решителен състезател ", допълниха още в Испания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР