В Испания няма закон, който да определя индустрията с платени

...
В Испания няма закон, който да определя индустрията с платени
Коментари Харесай

Как се адаптират към ситуацията секс клубовете в Испания?

В Испания няма закон, който да дефинира промишлеността с платени секс услуги като незаконна. Днес тя е наранена съществено от разпространяването на ковид. Това кара доста от заетите в нея да предизвестяват, че техни сътрудници, които се прехранват с проституция, са принудени да работят в незаконни жилища или да канят клиентите си вкъщи, написа webcafe.bg.

" Ние затворихме обществените домове, тъй като сме виновни пред обществото и тъй като е неотложно. Има доста младежи, които не преценят какъв брой огромен е рискът и най-после може да пострадат от това ", споделя мендиджър на компания за полови услуги, който поддържа два огромни клуба - " Apricots " и " Girls ", чиито големи билбордове посрещат посетителите на Барселона. Те имат непрекъснат личен състав от 40 до 60 чиновници и напълно законен лиценз за " музикален бар, който може да се резервира за полови услуги ". Предлагат хигиенично и интимно пространство, където се сервират и питиета. Останалото зависи от клиента. " Apricot " (в превод " кайсия " ), прочут още и като " митичния Багдад ", е храм на порното в Европа, който набира известност още през осемдесетте, само че чиновниците му сега са в положение на " краткотрайна нетрудоспособност " - факт, който работи като ръчна спирачка за похотта в града.

Хуани де Лусия, притежател на клуб " Багдад ", отворен още през 1975 година, постоянно е поддържал известна фамилна атмосфера в своето заведение. Един от най-известните му реализатори, Динио, се дами за българка, която работи в същия сексуален клуб в Барселона. Двамата таман са пристигнали на отмора в България, когато изключителното състояние е оповестено, и в този момент не могат да се върнат назад. Всичко това е огромен удар за бизнеса. Когато обаче завърши, в Барселона още веднъж ще бъде празненство, разврат и безконечен празник, както би споделил Хемингуей.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР