В иранската планина Дена са открити останките на разбилия се

...
В иранската планина Дена са открити останките на разбилия се
Коментари Харесай

Открити са останките на разбилия се в неделя ирански самолет


В иранската планина Дена са открити останките на разрушилия се в неделя аероплан на самолетна компания " Асеман еърлайнс " с 66 души на борда, съобщи Франс прес.

Според локалната организация ИРНА един човек е пропуснал полета и машината е аварирала с 59 пасажери и шест души екипаж.

Хеликоптер от Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война е забелязал тази заран отломките в югозападния планински масив съгласно представител на тези елитни войски на техеранските управляващи, направил изказване пред държавната телевизия.

Говорителят на спасителите Моджтаба Халеди посочи, че в планинския регион няма по какъв начин да бъдат изпратени коли за спешна помощ и за мястото към този момент са отпътували избавителни хеликоптери.

Според иранския клон на Червения полумесец изваждането на телата на починалите от останките на машината може да стартира още довечера. Лошото време затруднява дейностите на терена, осведоми медийната корпорация ИРИБ.

Самолетът на " Асеман еърлайнс " се разруши в неделя при неприятни метеорологични условия. В понеделник локален чиновник заяви, че елементи от самолета са открити в региона Семиром на провинция Есфахан. Транспортното министерство обаче отхвърли да удостовери информацията.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР