В интервюто си Виктория говори за двете си най-важни роли,

...
В интервюто си Виктория говори за двете си най-важни роли,
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Можем да мечтаем смело или още по-смело. След това трябва да работим за мечтата си

В изявлението си Виктория приказва за двете си най-важни функции, както ги назовава тя – тази на дизайнер и тази на майка.

Виктория Бекъм се снима за корицата на декемврийското издание на полския Vogue и в изявлението си за стилната библия заяга тематики, познати на всяка работеща майка в 21 век.

Според нея нейните най-отговорни задания е да се грижи за децата си и да не разрешава на работния й график да пречи на ролята й като майка и брачна половинка. Признава, че по никакъв начин не е елементарно, само че знае, че щом преследва фантазията си, би трябвало да работи интензивно, с цел да я реализира.

За разлика от доста от известните персони през днешния ден, тя признава, че харесва славата. Според нея тя й разрешава да обърне внимание на значими неща и да стартира полемики, за които другояче се приказва прекомерно малко. Нейната персонална цел е да стимулира повече хора да се грижат за природата и да вършат виновни избори всеки ден.

Знае, че света на модата занапред се обръща към по-устойчиви разновидности за тъканите, които употребяват. Има още доста, което би трябвало да се направи по тематиката, по тази причина тя ориентира своята марка към по-екологичен метод и се надява, че това ще стимулира и останалите марки в промишлеността.

Източник: missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР