В интервюто си днес по бТВ Иван Костов, очевидно уплашен

...
В интервюто си днес по бТВ Иван Костов, очевидно уплашен
Коментари Харесай

Иван Костов най-после изрече истината: Аз стоя зад „Демократична България“!

В изявлението си през днешния ден по бТВ Иван Костов, явно изплашен от инспекцията на Национална агенция за приходите, открила противозаконни средства в размер на 400 000 лв. на него и на брачната половинка му Елена Костова, най-сетне разкри истината за ролята си на наставник по отношение на политическата пасмина, наречена „ Демократична България “.


Костов призна в ефира на бТВ, че стои зад плана на олигархията

В прав текст Костов съобщи, че инспекцията на Национална агенция за приходите против него, щяла да даде опция на прокуратурата да работи точно против индивида, който стои зад „ Демократична България “.
Така единствено за един момент всички напъни през годините на Радан Кънев, Христо Иванов, Атанас Атанасов, Стефан Тафров, Тома Белев, Антоанета Цонева и цялата група умно-красиви грантови политици и протестъри, да се показват за „ демократи “ и за въплъщение на битката против корупцията, бяха сринати от техния началник от Драгалевци.

Нещо повече, по този метод колаборацията сред Иван Костов, Иво Прокопиев, Цветан Василев и всички, забогатели нелегално по време на бандитската приватизация, с политическите планове на задкулисието - „ Да(Й) България “ и ДСБ, нарочили за собствен зложелател прокуратурата и държавните институции, които търсят отговорност за заграбеното от техните кукловоди, към този момент лъсва кристално ясно и повече не може да бъде прикривана.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР