В интервю за вестник "Марица" бившият наставник на Ботев Пловдив

...
В интервю за вестник "Марица" бившият наставник на Ботев Пловдив
Коментари Харесай

От Ботев са търсили заместник на Киров още през зимата

В изявление за вестник "Марица " някогашният ментор на Ботев Пловдив Николай Киров разкри, че от управлението на тима са търсили негов заместител още през зимата. Белия бе освободен след изгубения край за Купата с Локо Пд през май.

"Всеки човек си носи кръста в този живот. Аз одобрявам това, че сме изгубили, само че не мога да се примиря, че не спечелихме купата. Наясно съм какво изпуснахме, наясно съм по какъв начин. Това са неща, които цялостен живот ще помня. Хората споделят, че за един обичай двама небити давали. Е, значи да кажем, че съм си научил урока ", разяснява Киров.

"Затова и в този момент към момента съм убеден, че не трябваше да депозирам оставка. Свикнал съм обаче да одобрявам нещата с високо вдигната глава. Затова и не тичам от отговорности и от уволнения. Треньорската специалност е такава. Трябва да си подготвен за най-лошото още в деня, в който те назначават, пък било то на Барселона или Челси примерно. "

"От зимата насам информациите за моята промяна зачестиха. Колега от водещ отбор от Първа лига, ми позвъни и сподели, че наш шеф го питал дали има нужните лицензи и е подготвен да поеме тима. Поставих въпроса пред Борда, само че се оказа, че никой не знае за това. А тогава още бяхме по средата на пътя в шампионата и за край за Купата не се и говореше. Точно бяхме продали четирима от титулярите и се чудех какво да върша. Вместо да търсим техни заместници, шефът търсеше мой ", приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР