В интервю за The Sun Марго Роби разкрива някои подробности

...
В интервю за The Sun Марго Роби разкрива някои подробности
Коментари Харесай

Най-странното място, на което Марго Роби е правила секс

В изявление за The Sun Марго Роби разкрива някои детайлности за ролята си в " Имало едно време в Холивуд ", като не пропуща да показа и някои пикантерии по отношение на персоналния ѝ живот. Австралийската актриса признава кое е най-странното място, на което е правила секс.
 Лена Дънам, Брад Пит,
Коя актриса се опита да целуне принудително Брад Пит

Лена Дънам напълно се изложи

" На джет. Не се движеше, само че въпреки всичко беше във водата ", твърди Марго Роби, въпреки и да не разкрива дали въпросният акт се е случил със брачна половинка ѝ. Австралийката е омъжена за режисьора Том Акърли от три години, само че явно не бърза да има деца.

" Омъжих се и първият въпрос бе: " А бебе по кое време ще имате? Толкова се нервирам на този обществен контракт. Женен си, в този момент раждай. "
 Снимка 437268

Въпреки че живее в Съединени американски щати, актрисата признава, че към момента не може да назова Лос Анджелис собствен дом. Тя споделя, че ѝ липсва някогашният ѝ дом в Южен Лондон, където обичала да върви в локалния нощен клуб.

Марго Роби признава, че обича да чете романите за Хари Потър преди лягане, тъй като ѝ оказват помощ да изключи мозъка си. Харесва ѝ да танцува, само че не го приема за спорт, а по-скоро за развлечение. Според нея тялото ѝ наподобява по-добре, в случай че успее да поспи повече, в сравнение с в случай че прекара час във фитнеса.
 Снимка 437267

" Обичам да пия бира под душа - хубава бира под душа ", по този начин дава отговор Марго Роби на въпроса по какъв начин си почива след тежък ден на фотоси.

Що се отнася до присъединяване ѝ във кино лентата " Имало едно време в Холивуд ", актрисата признава, че е написала писмо на Тарантино, в което му споделя, че се възхищава на работата му и би желала един ден да го види в деяние.

Няколко седмици по-късно Марго Роби получава телефонно позвъняване, с цел да ѝ кажат, че Куентин Тарантино е получил писмото ѝ и би желал да се срещне с нея.
 Снимка 437266

" Така седнахме и той стартира да ми споделя за плана. След това мисля, че минаха още няколко месеца, преди сюжетът да бъде подготвен за четене. "

Във кино лентата Марго Роби играе актрисата Шарън Тейт - брачната половинка на Роман Полански, който е погубен в Ел Ей през 1969 година

Куентин Тарантино надмина себе си

Деветият филм на режисьора може да се окаже и най-доходоносният му
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР