В интервю за телевизия Антена“, председателят на партията Независими гърци“

...
В интервю за телевизия Антена“, председателят на партията Независими гърци“
Коментари Харесай

Гръцкият военен министър: Македонците са българи

В изявление за телевизия „ Антена “, ръководителят на партията „ Независими гърци “ и министър на защитата Панос Каменос още веднъж акцентира, че македонците „ са българи, славяни “, отбелязва близкото до кръговете на ВМРО-ДПМНЕ скопско електронно издание „ Курир “.
От редакцията акцентират, че Каменос направи сходно изказване на конференция в Солун предходната седмица. Тогава военният министър на Атина описа, че американските сенатори, с които се е срещнал, са му обяснили, че Македония е била част от проекта на Тито за обезпечаването на изход на море на Югославия, допълвайки, че „ в региона е пролята кръв ".

„ И в този момент те идват да кажат на спечелилите, че ще би трябвало да заемат позицията на победените. В края на краищата те чакаха 25 години, с цел да решат казуса, ще чакат и 35 години. Нека скопяните да схванат кои и какви са те? Те са българи, славяни, които са основали Вътрешна македонска революционна организация, албанци, които се пробват да вземат и те част от Скопие (т.е. Македония), и които приказват за Велика Албания, и някои сърби “, акцентира Каменос, съобщи „ Фокус “.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР