В интервю за „Шоу“ той сподели, че няма нищо такова

...
В интервю за „Шоу“ той сподели, че няма нищо такова
Коментари Харесай

Ричи: Супержалък ме направи по-известен и от победителя


В изявление за „ Шоу “ той показа, че няма нищо такова и целият фитнес го поддържа – от шефове до клиенти. „ Оставам основен треньор, както е било до момента. Никой не мисли, че присъединяване ми в шоуто е било неприятно. Аз също не мисля по този начин “, съобщи мускулягата.

Ричи твърди, че към момента не е изгледал всички епизоди, само че съжалява за държанието си по отношение на Розмари. А по отношение на креватните им истории, той отсече: „ Колкото до интимните ни връзки – в този момент, отвън шоуто, няма смисъл да разяснявам. Беше цялостно с камери – всеки може да си мисли каквото желае. Нито удостоверявам, нито отхвърлям станалото сред нас. Ще оставя обстановката по този начин “.

Ричи показа още, че сега не е в неприятни връзки с Розмари, само че водещата на изявлението го отвърна, че неотдавна е говорила с Тишер и тя е декларирала, че Величков я „ прецакал ненадейно “ и още не е дорасъл, с цел да разбере някои неща. На което фитнес инструкторът отвърна, че тя въпреки всичко е по-възрастна от него с 9 години и има по-голям опит и пред камери и измежду хора, които не са доброжелателни. Според него тя е постъпила много мъдро и хитро, като не се е поддала на провокациите в шоуто.

Ричард се кефи, че с помощта на песента „ Супержалък “ е станал най-известният участник: „ Влезнах 17-и във формата и бях най-разпознаваем, а излязох 7-и и съм доста по-известен даже и от спечелилия “, отсича той. Относно парчето добави, че неговият основател – Папи Ханс – индивидът с най-голямата самоирония, не съумя да се оправи със същото, когато му лепнаха етикет, че не си чисти тоалетната.

Според Величков е прикрито от феновете какъв брой злобна е Божана Кацарова и по какъв начин се напивала съвсем всяка вечер. „ Имаше много излагации, не беше единствено еднократно напиване, което са излъчили. При Лора Караджова ситуацията беше същото. Ваня Костова пък все правеше злобни изказвани към хората – говореше доста тежки думи и беше един от най-фалшивите играчи! “.

Ричи е засегнат от успеха на Наско – съквартирантите са говорили по какъв начин трябвало да завоюва млад, окуражен и порядъчен човек, а Колев ставал всеки ден в 12 часа от сън. „ Това, че най-вече мълчи и не изрича мнение, също не го прави образован, а просто по-обран “.

Ричард споделя още, че на финала на шоуто Кали е отишла при него и се е извинила както на него, по този начин и на майка му. Не желае повече да стъпва в Нови Хан и в Къщата на Биг Брадър. „ Може би бих взел участие във „ Фермата “ следващата година. Защото там няма да се плетат интриги, а човек залага най-много на личния си труд, с цел да успее “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР