В интервю за пражкото радио F1, цитирано от Фокус, президентът

...
В интервю за пражкото радио F1, цитирано от Фокус, президентът
Коментари Харесай

Милош Земан: Политиката на Запада разруши Близкия изток

В изявление за пражкото радио F1, представено от " Фокус ", президентът на Чешката република Милош Земан декларира, че Западът унищожи Близкия Изток.

" Западът невъобразимо разрушил Близкия Изток, нахлувайки в Ирак и Либия, а в този момент и в Сирия ", споделя той. Чешкият президент отбелязва, че нахлуването в Ирак било под претекст – съществуване на оръжия за всеобщо заличаване. Военната интервенция довела до многочислени човешки жертви.

Западът обаче не си направил никакви заключения и се намесил във вътрешните работи на Либия. Сега в тази страна няма държавно управление и през територията й минават хиляди мигранти към Европа.

Следа това западните страни се намесили в Сирия, където президентът Башар Асад се бори с ислямски екстремисти. Земан отбелязва, че Сирийската войска „ натикала в ъгъла “ терористите и в страната бежанците почнали да се завръщат назад.

„ Интелигентът прави една неточност и след това не повтаря. Човек с ниско равнище на просветеност, по-скоро дебил, прави две неточности една след друга. Какво може да се каже за тези, които вършат едни и същи неточности три пъти, с цел да не употребявам несъответствуващ език, ще кажа, че това е нелепост “, декларира Милош Земан, представен от информационните организации. /Марица.бг

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР