В интервю за подкаста на Mundo GV ​​Карлос Алберто настоя,

...
В интервю за подкаста на Mundo GV ​​Карлос Алберто настоя,
Коментари Харесай

Карлос Алберто каза кой може да е новият треньор на Бразилия

В изявление за подкаста на Mundo GV ​​Карлос Алберто настоя, че Жозе Моуриньо може да бъде идеалният заместител на Тите, който подаде оставка, откакто Бразилия загуби от Хърватия на четвъртфиналите на Световното състезание през 2022 година Бразилецът, който беше част от тима на Порто, който завоюва Шампионската лига 2003-04 под управлението на Моуриньо, твърди, че има вътрешна " информация ", че актуалният управител на Рома към този момент е на линия да размени Тите, като в същото време твърди, че е бил помолен да поеме ролята на негов асистент.

" Щях да хвърля бомба тук, само че не мога. Ще приказвам по този начин. Може би (Моуриньо) ще е треньорът на бразилския тим. Говоря от първа ръка. Това е информация. Няма значение от кое място идва информацията, аз ви я давам... тъй като той даже ме предложения да бъда негов асистент. Според мен е треньор, който е водач, няма суетност, а Моуриньо, хората имат визия за него, че е нахален, само че той не е нищо от това ", показа Карлос Алберто.

Моуриньо е свързван с редица интернационалните постове след Световното състезание, в това число националния тим на Португалия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР