В интервю за немското издание Redaktionsnetzwerk Deutschland бившият президентски съветник

...
В интервю за немското издание Redaktionsnetzwerk Deutschland бившият президентски съветник
Коментари Харесай

Болтън обвини Байдън в стратегическа грешка преди руската инвазия в Украйна

В изявление за немското издание Redaktionsnetzwerk Deutschland някогашният президентски консултант по националната сигурност Джон Болтън уточни стратегическа неточност на Джо Байдън и НАТО преди съветската война в Украйна..

В продължение на месеци президентът на Съединени американски щати Джо Байдън и управлението на НАТО неведнъж подчертаваха, че в Украйна няма да има никаква интервенция от страна на западните войски. Това беше " огромна неточност ", тъй като " не можете да покажете картите си на съперник " като съветския президент Владимир Путин, сподели Болтън, който бе консултант на Доналд Тръмп.

Според политика, " за сигурността на Украйна и за международния мир " Байдън не е трябвало да споделя нищо за опцията от потребление на въоръжените сили на западните страни в Украйна.

" Най-голямата борба от 1945 година в този момент се води в Европа ", сподели някогашен президентски консултант.

Болтън също по този начин обърна внимание на нуждата от създаване на нов метод към Русия. По-специално, съгласно него, е належащо да се даде на съветската юноша " нов тип достъп до информация ", оповестява БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР