В интервю за неделния брой на германския всекидневник Франкфуртер алгемайне

...
В интервю за неделния брой на германския всекидневник Франкфуртер алгемайне
Коментари Харесай

Борисов пред германcка медия: Успешен политик съм, враговете ми опитват да ми спретнат скандали

 В изявление за неделния брой на немския ежедневник " Франкфуртер алгемайне цайтунг “ министър-председателят декларира, че " банковата ни система е толкоз постоянна, че незаконни измами и срутване на банки като след измененията и когато социалистите бяха на власт... са невъзможни “.

Цитираното от " Дневник “ изявление е правено при започване на октомври. Разговорът на Борисов с дългогодишния сътрудник на Балканите Михаел Мартенс е траял два часа и половина.

Пред Мартенс Борисов споделя още:

" Сега не желая даже да виждам дами. Вижте, сполучлив политик съм, само че персоналният ми живот е неуспех. Работя 20 часа дневно, цялото ми време е прекарано в работа, до момента в който враговете ми пробват да ми подреден кавги. Казват, че имам къща в Барселона, имение в Лос Анджелис или на гръцки остров, където даже се твърди, че съм умъртвил манекенка. Когато хората се вгледат, нищо не остава от тези обвинявания. Трябва да знаете, че в България от дълго време има черен пазар за компромати. "

В изявлението Борисов също по този начин още веднъж свързва протестиращите с предприемача с 18 обвинявания Васил Божков. Попитан дали не е засегнатост към протестиралите през лятото да бъдат посочени като " отдалечено следени принадлежности на олигарх в изнание ", той споделя, че самият Божков се е показал като контролиращ митингите в " законно подслушани " от прокуратурата записи.

В отговор на въпроса не се ли тормози от обстоятелството, че водачът на страна, членка на НАТО, може да бъде сниман без проблем в спалнята си, Борисов споделя: " Работата е там: в никакъв случай през всичките тези години, когато някоя дама ме е посещавала, защитата не ѝ е претърсвала и проверявала чантата. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР