В интервю за екипа ни съпредседателят на Изправи се! Мутри

...
В интервю за екипа ни съпредседателят на Изправи се! Мутри
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Субсидията не трябва да бъде цел

В изявление за екипа ни съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! " юрист Николай Хаджигенов разяснява за какво се отхвърля от партийната си дотация:
,,Моята цел в Народното събрание е да даваме, а не да вземаме. Отказвам се от 20 хиляди лв., които ми се поставят,  тъй като не желая да приличаме на старите ръководещи. Решението ми не е популизъм, а метод да се опълчва на досегашния модел, в който всеки желае да се добере до парите.

 
 Николай Хаджигенов се отхвърли от полагащата му се партийна дотация Николай Хаджигенов се отхвърли от полагащата му се партийна дотация
" Дойде писмо от министъра на правораздаването, че дотацията ще ни бъде отпусната, което е глътка пресен въздух и опция за някакво начал...
Хаджигенов разяснява и идните избори, на които ще се гласоподава напълно машинно:
,,Машинното гласоподаване, ще ликвидира мъртвите души, ще ликвидира машинациите на партиите от последните години и най-много съществено ще се отрази на резултата на всички политически играчи и най-много на ГЕРБ ”.
Съпредседателят на " Изправи се! Мутри вън! " добави, че на идните избори чака още по-добър резултат за обединението. Според него с повече депутати те ще имат още по-голяма мощ във вземането на политически решения.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР