В интервю за , част от медийната група на The

...
В интервю за , част от медийната група на The
Коментари Харесай

Когато Тим Кук проговори за Apple Car

В изявление за, част от медийната група на The New York Times, Тим Кук показа някои много любопитни неща във връзка с Apple Car и интервала, в който той ще продължи да е Съд на Европейските общности на Apple.

Въпреки че се стараеше да не дава прекалено много съответна информация за идните артикули на Apple, от думите му излиза наяве, че компанията фактически работи по електромобил.

Той дефинира самостоятелните возила като роботи, с които могат да се създадат доста неща.
 Снимка 525871

На въпроса дали Apple ще даде единствено програмен продукт за самостоятелен автомобил, Кук отговори, че компанията обича да " интегрира хардуер, програмен продукт и услуги " в едно цяло.

По думите му Apple цели да резервира надзор над всички съставни елементи в бъдещата Apple Car, също както прави и с останалите си артикули.

Кук призна също, че не се е срещал с Илон Мъск, само че изрази възторженостти към него и към напредъка на Tesla, с чиито коли ще се конкурира колата на Apple.
 Снимка 525870

По време на изявлението Тим Кук загатна, че надали след 10 години ще продължава да е отпред на компанията.

" В момента се усещам ужасно и няма планувана дата за отдръпването ми. Но 10 години са дълъг интервал и надали ще съм тук след 10 години ", признава той.

Припомняме, че Тим Кук пое управлението на Apple през август 2011 година, откакто Стив Джобс се отдръпна от позицията си поради заболяване.
 Apple, Тим Кук и по какъв начин компанията доближи стойност от два трилиона $
Apple доближи 2 трилиона $ и заслугата е на Тим Кук

Невероятен напредък

Оттогава насам цената на Apple се е повишила от 350 милиарда до над два трилиона $ и все още е втората компания в света, която може да се похвали с сходно достижение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР