В интервю за БНТ, обвиненият в шпионаж председател на движение

...
В интервю за БНТ, обвиненият в шпионаж председател на движение
Коментари Харесай

Обвиненият в шпионаж Николай Малинов в интервю пред БНТ

В изявление за Българска национална телевизия, упрекнатият в шпионаж ръководител на придвижване " Русофили " Николай Малинов разяснява, че планове на придвижването са финансирани от съветски организации, само че са със подписани контракти и са минали през няколко данъчни инспекции. Според Малинов, по тази причина не може да се приказва за пране на пари.

По думите на Малинов, прокуратурата мъчно ще потвърди тезите си заради липса на задоволително обстоятелства в поддръжка на обвиняването.
Николай Малинов: Това, което не се чува от нещата, които споделям, е че тази акция изрично е удар против ръководещата коалиция, в която влизат Патриотите със своите проблеми и против ГЕРБ, защото за българския бюджет, за ГЕРБ, за българската страна е доста значимо тези планове - " Турски поток ", " Белене ", да се случат. Те са значими за нашия бюджет, за нашите пенсии, заплати, за нашите публични медии, тъй че ще не преставам да върша всичко допустимо, с цел да усъвършенствам връзките сред България и Русия, защото, в случай че България няма положителни връзки с Русия и Турция, тя не е в положение като дребна страна да отиграва добре позициите си в Брюксел и във Вашингтон.  Убедителни ли са причините на прокуратурата за обвиняването на Николай Малинов? Убедителни ли са причините на прокуратурата за обвиняването на Николай Малинов?
Журналистът Георги Коритаров и ръководителят на Федерацията за другарство с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело професор Захари Захариев разяснява в студиото на...
 Забрана и за Константин Малофеев да влиза в България Забрана и за Константин Малофеев да влиза в България
Скандалът с обвиняванията в шпионаж се разраства. От през днешния ден още един съветски жител има възбрана да влиза в България - предприемачът Константин Малофеев...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР