В интервю за Bloomberg съоснователят на Apple сподели своите мисли

...
В интервю за Bloomberg съоснователят на Apple сподели своите мисли
Коментари Харесай

Стив Возняк е обезпокоен от изоставането на Apple при гъвкавите смартфони

В изявление за Bloomberg съоснователят на Apple показа своите мисли по отношение на новите технологии с гъвкави екрани. Към сегашен ден водачи в тази област са Samsung и Huawei, заради което Возняк се безпокои от изоставането на Apple .

По време на изявлението, водещите на Bloomberg запитаха Возняк, какво мисли за вероятностите на Apple в светлината на обстоятелството, че двата съществени съперника на компанията към този момент показаха свои сгъваеми смарт телефони, като едната от тях стартира продажбите на своето сгъваемо устройство още през месец април тази година.

Возняк отговори, че Apple постоянно е била и ще си остане водач в смарт телефоните в редица сфери – скенера за пръстови отпечатъци в смарт телефона, системата за различаване на лицето и комфортното безконтактно разплащане благодарение на смарт телефон. Но той изрази безпокойствие, че в този момент Apple е почнала да изостава от съперниците.

„Apple не е водач в основаването на гъвкави мобилни устройства, какъвто е сгъваемият смарт телефон. Това ме безпокои, тъй като аз одобрявам тази технология и желая еластичен смарт телефон. Това е една от технологиите, които ме вълнуват най-много„.

Но Возняк на всичко гледа с оптимизъм. Той се радва, че Apple обръща все по-малко внимание на смарт телефоните и стартира да се концентрира и върху други бизнес сфери. Той е убеден, че компанията има няколко скрити коза и всеки миг може да изненада пазара с нещо напълно ново.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР