В интервю за американския вестник The Washington Post министърът на

...
В интервю за американския вестник The Washington Post министърът на
Коментари Харесай

Британският военен министър допусна връщането на Крим под украински контрол до края на годината

В изявление за американския вестник The Washington Post министърът на защитата на Обединеното кралство позволи връщането на Кримския полуостров под контрола на Украйна – освен това до края на годината.

Според по-рано изтеклите документи на Пентагона, чиновници на американското разузнаване са предположили, че Украйна, като част от бъдеща контраатака, ще реализира единствено непретенциозен триумф в деокупацията. Макар американски чиновници да настояват, че обстановката се е подобрила от този момент насам, те също допускат, че даже повторното завземане на дребни територии може да повлияе на военните проекти на Русия.

Уолъс от своя страна гледа по-оптимистично на настоящите дейности на Украйна на бойното поле. Според него има действителна опция украинските въоръжени сили да си върнат сполучливо Крим тази година, защото нужното съоръжение на руснаците е на привършване.

" Видяхме на бойното поле, че в случай че съветските войски бъдат ударени на точното място, те в действителност се срутват. Може да хвърлят хиляди младежи на гибел, както и вършат, само че не могат да " измислят “ танкове и оръжейни системи, които им трябват “, изясни английският боен министър.

Източник Агенция " Фокус "

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР