В интервю за агенция МИА, чийто пълен текст ще бъде

...
В интервю за агенция МИА, чийто пълен текст ще бъде
Коментари Харесай

Румен Радев с много лично интервю от Македония, призна какво му липсва най-много

В изявление за организация МИА, чийто цялостен текст ще бъде оповестен на следващия ден, българският президент Румен Радев откри за македонската общност някои по-малко известни обстоятелства за себе си, за желанията си, за това какво му липсва, написа организация МИА, представяйки президента като водач, гмуркач, рокер, боен, написа " Труд ".

В изявлението той споделя, че летенето постоянно му липсва. Откакто станал президент, пилотирал единствено два пъти – един път по покана на американските военновъздушни сили с именития изтребител Ф-15 и повторно по покана на френския президент Еманюел Макрон, когато пилотирал френски изтребител.

“За мен летенето не е единствено знак на напредъка, нито е проучване на границите на човешките благоприятни условия, това е магия и този, който един път е превзет от тази магия, вечно я резервира в сърцето си. Летенето е обич и хубост, метод да преоткриваш себе си още веднъж и отново”, споделя президентът Радев.

Запитан кой от постовете му наподобява по-лесен – да командва военновъздушните сили, или да е президент, Радев дава отговор, че и двете са доста значими и доста виновни служби. Казва, че е доста мъчно да се съчетаят фамилните и държавните отговорности, само че е значимо да има обич и схващане – тогава всички проблеми се вземат решение. Румен Радев признава, че знае доста за Македония, доста е учил за нея, само че за жалост, е за пръв път в страната.

“Това е доста пропуснато време и би трябвало да го наваксам. Македония е една прелестна страна, с невероятни хора”, споделя българският президент в изявлението за МИА, изразявайки вяра, че в бъдеще ще я посещава по-често. Президентът приключва с това, че е заречен на македонския си сътрудник Георге Иванов да се видят през лятото на Охридското езеро, което за него е “голяма мечта”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР