В интервю специално за bTV треньорът на Левски Николай Митов

...
В интервю специално за bTV треньорът на Левски Николай Митов
Коментари Харесай

Николай Митов пред bTV: Хората са прави, но от неделя всичко ще е различно

В изявление особено за bTV треньорът на " Левски " Николай Митов съобщи, че схваща отправените му от почитателите рецензии, само че е убеден, че резултатите в клуба ще се подобрят още при идващия мач.

В неделя (30 юли), тимът приема на стадион " Георги Аспарухов " дебютантът в българския футболен хайлайф " Витоша " Бистрица.

" Мисля, че от неделя резултатите ще ни дадат още по-голяма убеденост. Цяла седмица имаше жестока лавина. Не се тормозя. На футболистите във всеки един миг би трябвало да им споделям какво да вършат на терена. Резултатите сами приказват пред публиката. Хората са прави. Искат резултати. Насъбрало им се е от доста години. Това го знам и аз. В момента се прави ново, от нулата, доста е друго ", съобщи Митов.

Той е убеден в триумфа, а за слабите резултати досега вижда виновността в огромната селекция през лятото и дребното време за подготовка.

" Левски " отпадна от хърватския " Хайдук " Сплит във втория прелиминарен кръг на Лига Европа, а в първия си мач от шампионата направи нулево тъждество с " Локомотив " Пловдив.

" Иска време. Аз виждам светлина в този тим. Ще стане! Не може да желаеме да се случи за 1-2 седмици. С магическа пръчка не става. Резултатите приказват, само че просто се желае време. Това е самата истина и действителност. Имаме 12 футболисти, които не са били в предишния тим. На 12 май играхме с " Локо " Пловдив и загубихме с 1:2. Колко футболисти са играли в този мач? Нула! В момента футболистите в " Левски " са качествени, най-хубавите в България. Мой избор са всичките. Идват в последния миг, тъй като по този начин се развиват нещата. Имаше прехвърляния, които бяха пред сключване на контракти, само че не се получи. Всеки един треньор желае на първата си подготовка да има всички футболисти, само че не се получи ", съобщи за bTV експертът.

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР