В интервю пред NME китаристът на Куийн“ Брайън Мей коментира

...
В интервю пред NME китаристът на Куийн“ Брайън Мей коментира
Коментари Харесай

Брайън Мей за Клептън и антиваксърите: „Побъркани хора!“

В изявление пред NME китаристът на „ Куийн “ Брайън Мей разяснява някои възгледи на китариста „ Крийм “ Ерик Клептън и други антиваксъри. Както съобщихме неотдавна Клептън се зарече да не взе участие в концерти, на които публиката би трябвало да покаже документ за имунизация. 

 „ Обичам Ерик Клептън, той е моят воин, само че в доста отношения имаме много разнообразни възгледи “, сподели китаристът. " Той е човек, който счита, че е добре да убива животни за развлечение, тъй че имаме известни различия, само че в никакъв случай не бих спрял да го почитам. "

„ Що се отнася до антиваксърите, скърбя, само че мисля, че тези хора са побъркани, продължава Мей. Има безчет доказателства, че ваксините помагат. И че като цяло са безопасни. Всяко лекарство, което одобряваме, винаги ще има някакъв непряк резултат, само че да обикаляме и да твърдим публично, че имунизациите са резултат на заговор,  целящ да ни убие, скърбя, за мен това са побъркани хора “.

През декември Клептън се обедини с сътрудника ковид-скептик Ван Морисън за парчето Stand and Deliver, една от многото песни срещу локдауна, записани от Морисън. Самият Клептън обаче избра да се имунизира, въпреки че по-късно дълго се оплакваше от странични резултати.

Миналия месец държавното управление на Великобритания обяви, че от края на септември ще направи ваксинацинните паспорти законово условие за достъп до много услуги и действия. В отговор Клептън показа в акаунта в Telegram на видния антиваксър Робин Моноти Грациадей, че си резервира правото да откаже да свири на такива места.

Сега наподобява съвсем сякаш „ Бавната ръка “ е подготвен да сътвори свръхразпространяващи COVID събития, спокоен че коронавирусът надали ще го болести. Сенаторът Тед Круз от Тексас, който, сходно на Клептън, е имунизиран, незабавно изрази в обществените мрежи възхищението си: „ Браво, Ерик Клептън. Творците трябва да пазят персоналната независимост. "

" Ваксинирани знаменитости обезкуражават масите да се имунизират. Още по-лошо е, че вършат съмнението пред имунизациите да изглежда героично, протест против тиранията. За изкуството. Докато вариантът Delta разпространява смърт по целия свят “, сигнализира " Лос Анджелис таймс ". „ Носталгията защищава китарния воин да бъде отритнат като заплаха за публичното здраве. Трябваше от дълго време да бъде свален от пиедестала “, заключава изданието.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР