В интернет циркулира видео, на което се вижда доста странен

...
В интернет циркулира видео, на което се вижда доста странен
Коментари Харесай

Странен военен обект бе открит в пустинята Гоби

В интернет циркулира видео, на което се вижда много чудноват обект, съдейки по всичко, с военно предопределение. Той е ситуиран на територията на Китай, написа Блиц.

Кадрите са от птичи взор, евентуално от сателит или дрон. Но да се разбере, каква е задачата на огромното оборудване със странна структура и линии, наподобяващи на писти за кацане и политане, е много мъчно. 

Допълнителна конспирация внася и фактът, че обектът се намира в безлюдната пустиня Гоби. До обекта има постройки и хангари, а също и тайнствени знаци във типа на " осморки ". На фрагментите се вижда и техника. 

" Никой не може да изясни това, което бе открито в пустинята Гоби. Нямаме към момента отговори на въпроса, какво е това тайнствено място, като се изключи това, че обектът може да е писта за кацане и политане на извънземни ", се споделя в коментар към клипа, качен в YouTube. 

Междувременно потребителите в мрежата допускат, че загадъчният боен обект се употребява за тествания на някакъв тип дронове или друга безпиолотна техника. Според друга версия, която е и най-популярната, обектът се употребява за калибриране на военни спътници.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР