В интернет се появиха кадри от бруталното нападение на българина

...
В интернет се появиха кадри от бруталното нападение на българина
Коментари Харесай

Кърваво ВИДЕО 18+ с вилнеещия в Истанбул българин, обкръжен от полицията

В интернет се появиха фрагменти от бруталното нахлуване на българина Милен Бахчеванов в ресторант в истанбулския квартал „ Байрампаша “.

На тях се вижда по какъв начин българинът е прострелян, лежи в локва кръв и още веднъж се изправя, държейки нож. Той е обкръжен от полиция, която, както БЛИЦ заяви, е изстреляла по него към 20 патрона. Чуват се и изстрелите, създадени от униформените.



Нападението на Бахчеванов, чиито претекстове към този момент са незнайни, провокира суматоха в региона, а мнозина снимаха екшъна с мобилните си телефони, оповестява DHA.

Както БЛИЦ заяви, нещастието се разиграла след 22.00 часа в регион „ Байрампаша “, в ресторант на бул. „ Кямил Балкан “. Клиентите, които в началото изпаднали в смут от гледката на разярения мъж с мачете, който почнал на троши инвентара вътре.



Бахчеванов бил ранен в крайници. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение. Починал е от кръвозагуба, макар опитите на медицинския екип да спасят живота му.

Твърди се, че българинът е имали здравословни проблеми. Разследването на случая продължава.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР