В интернет се появи снимка на оцеляла част от моста

...
В интернет се появи снимка на оцеляла част от моста
Коментари Харесай

Тази сника на оцеляла част на моста в Генуа хвърли цял свят в ужас!

В интернет се появи фотография на оживяла част от моста в Генуа, който рухна и погуби живота на към 30 души, в това число и на бебе. Както се вижда от фотоса, мостът е бил в отчайващо положение. Вижда се разрушеният бетон, а също и ръждясалата железна структура под него.

Съобщава се още, че сриването на моста е довело до разваляне на газопровод и приключване на газ, оповестява Блиц.

Причините са нещастието към момента се откриват. 

Светкавицата е последната причина, довела до трагичния случай в Генуа. Това разяснява млада рускиня, която от години живее в италианския град, който през днешния ден даде десетки жертви. „ Някои очевидци считат, че в моста се е блъснала гръмотевица. И той е почнал да се разрушава пред очите им ”, отбелязва Александра Шулгина. Тя прибавя, че измежду починалите има и малко дете. И прецизира, че оборудването е било доста остаряло. „ Мостът беше остарял, непрестанно го ремонтираха. Изглежда светкавицата е била последната капка, преляла чашата ”, показва тя.

Младата жена прибавя, че преди дни водачите са почнали да се оплакват, че усещат странни трептения, до момента в който минават по моста. По думите й, поради случая придвижването в града ще стане доста натоварено.

Причината за сриването на автомобилния мост на автомагистрала А10 в италианския град Генуа са съществени дефекти в настоящото обслужване. Това съобщи на собствен ред министърът на превоза и инфраструктурата на Италия Данило Тонинели.  " Като жител на Италия, за мен е доста тъжно да установявам, че за настоящото обслужване са били положени незадоволителни старания. Случилото се, за жалост, свидетелства за това ", сподели Тонинели в ефира на италианския канал Rai. По думите му, сходни нещастия не би трябвало да се случват в " цивилизована страна като Италия ". 

" Техническото обслужване би трябвало да бъде над всичко. Онзи, който ще бъде измамен под отговорност за случилото се, ще би трябвало напълно да си заплати. Но към този момент е прибързано да се приказва за това ", акцентира министърът.  Тонинели изключи версията, че сриването на моста може да е породено от действия, протичали към обекта напоследък. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР