В интернет назрява сериозно възмущение относно това, че известният турски

...
В интернет назрява сериозно възмущение относно това, че известният турски
Коментари Харесай

Турски готвач скандализира футболните фенове по света

В интернет назрява съществено отвращение по отношение на това, че известният турски готвач Salt bae бе позволен на терена по време на награждаването на Аржентина. Припомняме, че за трети път в историята си аржентинците завоюваха международната купа, откакто на финала надделяха Франция със 7:5 след осъществяване на дузпи. 

На много фрагменти се вижда по какъв начин Нусрет Гьокче стопира играчите и даже досажда на Лео Меси за фотография. Освен това Salt bae нарушава разпоредбите на ФИФА, защото докосването, целуването и снимането със международната купа е позволено единствено и само на играчите-победители, както и на тези, печелили наградата преди този момент.

" Това е неуместно, позор за ФИФА, че му разреши да допира, целува и държи купата. Salt Bae хвърля сол върху месото, какво прави той там? ", написа почитател на футбола в Twitter.

Нусрет Гьокче, по прякор Солт Бае, е турски месар, готвач, аниматор и ресторантьор, чиято техника за подготвяне и подправяне на месо се трансформира в интернет мем през януари 2017 година. Той има Nusr-Et, верига от първокласни заведения за пържоли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР