В интернет има отговори за всичко и правим запитвания в

...
В интернет има отговори за всичко и правим запитвания в
Коментари Харесай

Въпрос №1 за кариерата в търсачката на Google през 2018 година

В интернет има отговори за всичко и вършим запитвания в търсачките по най-различни тематики, на които нямаме отговор. И професионалните въпроси не остават по-назад. Според данни на Гугъл Trends най-често задаваният въпрос в търсачката през предходната година, обвързван с кариера, е бил " Как да напуснем работа ", написа MarketWatch.

Тази информация съответствува и с публични данни за Щатите, съгласно които процентът на хората, които напущат работата си през миналите 12 месеца, е бил най-голям от 2001 година насам.

Една от аргументите хората да напущат работа е, че елементарно могат да си намерят нова, а друга причина - в търсене на по-високо заплащане и по-приятна работна атмосфера. По данни на HR компанията Randstad 82% от служащите в Съединени американски щати биха останали при сегашния си шеф, в случай че заплатата им се покачва всяка последваща година. А 60% желаят да изоставен поради директния си шеф.

Ето кои кариерни въпроси още са били отправяни най-често към Гугъл през 2018 година:
Каква работа да диря? Коя е най-високоплатената специалност? Как да откажа оферта за работа? Как да получа мечтаната работна позиция? Как да си намеря работа? Как да приема работна оферта? Каква специалност е подобаваща за мен? Какво да облека на изявление за работа? Как да си намеря работа незабавно?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР