В интересна ситуация е на път да изпадне Алексис Санчес,

...
В интересна ситуация е на път да изпадне Алексис Санчес,
Коментари Харесай

Алексис Санчес започва да се превръща в бреме за Ман Юнайтед

В забавна обстановка е на път да изпадне Алексис Санчес, оповестява на днешните си страници "Сън ". Нападателят бе притеглен в Манчестър Юнайтед през януари 2018-а от Жозе Моуриньо и бе приветстван от почитателите на като човек, който може да надгради и приближи тима до по този начин чаканата първа купа след ерата Фъргюсън. Това освен не се случи, а чилийският футболист разочарова с изявите си и последователно загуби доверието на съвсем всички, които имаха вяра в него първоначално.

Заменилият отпред на "червените дяволи " Жозе Моурньо - Оле Гунар Солскяер ясно сподели, че има желание да развива своя отбор по различен метод и фланговия футболист бе пратен чартърен в Интер в опит да избави бързо угасващата си кариера. Там той стартира оптимистично с някои положителни изяви, само че бързо получи сериозна травма и още веднъж остана отвън терена за много време. Така в един възможен предстоящ миг, след края на този комплициран и спрян все още сезон, ще трбява да бъде взето някакво решение за неговото бъдеще.

Санчес се трансформира в задължение за Юнайтед, защото взима сериозна в цифрово изражение заплата, не е мечтан от отбора, в който бе пратен - Интер, а рецесията, която ще налегне във финансово отношение отборите надали ще остави доста претенденти за подписа на футболист, който взима по към 400 хиляди паунда на седмица.

"Сън " оповестява още, че не е изключено Алексис да бъде оставен да тренира независимо, а от Юнайтед да са подготвени да понесат загуби, единствено и единствено да се разделят с играча.
Премиър лийг 31 кръг, неделя 22 март  Манчестър Юнайтед 17:00  Шефилд Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР