В интензивното отделение на болница в Аризона има бейби бум,

...
В интензивното отделение на болница в Аризона има бейби бум,
Коментари Харесай

Съвпадение? В американска болница забременяха едновременно 16 медицински сестри

В интензивното поделение на болница в Аризона има бейби взрив, тъй като 16 медицински сестр и се готвят да родят от октомври до януари, заяви Скай нюз.
                   
Жените от болничното заведение Дезърт медикъл сентър в Меса, покрай Финикс, твърдят, че не са се наговаряли и даже не са осъзнавали какъв брой доста от тях са в внимателно състояние , до момента в който не се присъединили в група за бъдещи майки във Facebook.
 
Колегите на бременните дами им оказват помощ, като поемат грижите за пациенти с заболявания или лекувания, които може да са рискови за тях или бебетата им, например туберкулоза, херпес зостер или химиотерапия.
 
Ръководството от дълго време се готви за отсъствието на толкоз многочислена част от личния състав. Те ще бъдат сменени от медицински сестри на краткотрайни контракти по време на 12-седмичния им отпуск.
 
" Измислихме този проект, с цел да почиваме по празниците " - майтапи се Джолийн Гароу от бременната група. Тя добави, че другите сестри към този момент малко са отегчени от диалозите сред бъдещите майки и не им се слуша повече за подути крайници и бебета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР