В Института по вирусология в китайския град Ухан , призна

...
В Института по вирусология в китайския град Ухан , призна
Коментари Харесай

Китай призна за три живи коронавирусни щама от прилепи

В Института по вирусология в китайския град Ухан, призна шефката на институцията Ван Ян в изявление за локален тв канал, представено от осведомителните организации.
Тя обаче упорства, че те не са източник на световната пандемия от COVID-19, защото се разграничават от този на инфекцията, обхванала света.
Ван изяснява, че от 2004 година в института " изолирахме и получихме коронавируси от прилепи... В момента имаме три живи варианта на вируси... ".
Тя изрично отхвърля изказванията, че болестта е тръгнала от лабораторията й, както упорстват президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и държавният секретар Майк Помпео. Според Ван това си е " чиста небивалица ".
Учените в института в Ухан в никакъв случай " не са откривали, изследвали или съхранявали вируса ", до момента в който не получават проби на 30 декември м.г. от непознатата болестта, която се популяризира измежду хората.
" Както всички други даже не знаехме за съществуването на този вирус ", споделя тя по отношение на COVID-19, който болести над 5.3 млн. души в световен мащаб и лиши живота на повече от 340 000. " Как може да тръгне от нашата лаборатория, откакто в никакъв случай не сме разполагали с него? ", недоумява Ван обвиняванията, отправени към института, който управлява.
Китай упорства, че болестта за първи път се е появила на пазар за живи животни в Ухан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР