В Instagram готвят нововъведение. От компанията потвърдиха, че се обсъжда

...
В Instagram готвят нововъведение. От компанията потвърдиха, че се обсъжда
Коментари Харесай

Instagram тества функция за споделяне на чужди публикации

В Instagram готвят изобретение. От компанията потвърдиха, че се разисква опцията скоро потребителите да могат да споделят непознати изявления.

Основната концепция е функционалността да е идентична на “Share ” бутона във Фейсбук и “Retweet “ функционалността на Twitter. Към този миг сходна алтернатива не съществува в Instagram.

По неофициална информация услугата ще носи името “Seamless Sharing ”. Чрез нея потребителите ще могат да разгласяват в своя профил всевъзможни изявления, които са видели в своя фийд.

Според осведомени обаче концепцията в доста ранен стадии. Тези, които са видели създаването на Instagram, настояват, че и дизайнът към момента не е доизмислен.

„ Много пъти сме обсъждали опцията за препубликуване “, показа преди към година изпълнителният шеф Кевин Систром. „ Хората обичат да споделят неща, които са видели в непознати профили. Минавали сме през дебата да има ли такава алтернатива хиляди пъти. “

Според специалисти този ход от Instagram може още веднъж да вдигне известността на обществената мрежа. Анализатори предвиждат, че въпреки да има хора, които да се отдръпват от нея поради нещо сходно, то доста други ще се почувстват по-ангажирани. На този стадий обаче всичко остава в развой на разработка. / kaldata.com

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР