В Инстаграм е публикувано видео, заснето, както се предполага, в

...
В Инстаграм е публикувано видео, заснето, както се предполага, в
Коментари Харесай

ВИДЕО от престрелката между закоравелите престъпници и полицаите в московския съд

В Инстаграм е оповестено видео, снимано, както се допуска, в постройката на Московския регионален съд, където по-рано през днешния ден избухна престрелка. На фрагментите, снимани от кабинет през прозорец, се вижда основният вход на съда, до който стоят служители на реда. Вижда се, че някой е натоварван в кола за спешна помощ. Сградата е отцепена.

„ Седя напряко в центъра на събитията”, написа създателят на видеото.

Във вторник в Московския регионален съд избухна престрелка. По данни на съветските медии, четирима фигуранти по делото против „ бандата GTA” са убити вследствие на нападението.

По последна информация, престрелката е избухнала в асансьор в съда. Петима конвоирани нарушители са нападнали служителите на реда. Ролите били разграничени измежду бандитите: един се нахвърлил върху полицайка и почнал да я души, другите нападнали конвоиращите служители на реда, с цел да им вземат оръжията. Колега на нападнатата жена обаче извадил своето оръжие и почнал да стреля. Трима бандити са починали на място. Четвъртият е умрял по-късно. По друга информация, убитите са трима, а ранените са двама.

Участниците в „ бандата GTA” са упрекнати в убийствата на водачи по пътищата на Москва, Подмосковието и Калужска област през интервала 2012-2014 година. Те са упрекнати общо в 17 убийства.

Превод и редакция: БЛИЦ



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР