В Инфекциозна клиника в УМБАЛ Св. Марина“-Варна е настанен 43

...
В Инфекциозна клиника в УМБАЛ Св. Марина“-Варна е настанен 43
Коментари Харесай

УМБАЛ „Св. Марина“-Варна: Пациентът, който кацна от Китай с температура, се лекува по изискванията на СЗО

В Инфекциозна клиника в УМБАЛ „ Св. Марина “-Варна е настанен 43 годишен пациент, завърнал се от Китай, при който на летище Варна е открита нараснала температура и зачервено гърло. От болничното заведение оповестяват, че е почнало лекуване съгласно изискванията на СЗО.

Пациентът е в приемливо общо положение, афибрилен от постъпването, без респираторни прояви и с данни за катарална ангина, заяви доцент доктор Диана Радкова. Назначени са съответните вирусологични проучвания за грип и респираторни болести, в това число и за 2019 нов ковид в Националния център за заразни и паразитни заболявания (НЦЗПБ). Започнато е навреме лекуване. Работното държание е съгласно условията на СЗО и Европейския център за предварителна защита и надзор на болесттите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР