В индийския щат Утаракханд полицията арестувала жена на име Кришна

...
В индийския щат Утаракханд полицията арестувала жена на име Кришна
Коментари Харесай

Жена се престори на мъж, ожени се няколко пъти и забогатя

В индийския щат Утаракханд полицията арестувала жена на име Кришна Сен, която се преструвала на мъж и се женила няколко пъти за девойки поради зестрата, написа " Трафик ".

Молбата до полицията е подадена от родителите на първата жена. Според тях някогашният шурей Сен ги изнудвал за зестрата си и също по този начин взел заем от 850 хиляди рупии (около 13 хиляди долара), с цел да стартира бизнес, само че по този начин и не върнал парите.

По време на разпита Сен провокирал съмнение у служителите на реда, те го завели на здравно проучване и... там се изяснило, че в действителност пред тях стои жена. Тя не предизвиквала никакво подозрение измежду дамите си, в никакъв случай не се събличала пред тях и не правела секс с половинките си. Имала доста другари от мъжки пол, посещавала мъжка тоалетна и даже походката й не била женска.

" С подкастряне, облекла и държание на мъж, Кришна в никакъв случай не е предизвиквала съмнение ", споделя един от служителите на реда. Тя признала, че постоянно е желала да бъде мъж. Какви обвинявания ще бъдат повдигнати против измамничката, към момента не е известно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР