В името на политическия мир и завръщането на опозицията в

...
В името на политическия мир и завръщането на опозицията в
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО! Главчев си отива без гласуване в името на политическия мир?

В името на политическия мир и завръщането на опозицията в залата министър председателят Бойко Борисов е споделил на председателския съвет, че е податлив да направи жертва и ръководителят на Народно събрание самичък да си подаде оставката. Това настояват участници в съвета.

Председателят на Народното събрание към този момент се е съгласил да подаде оставка, твърди Блиц. Идеята е да не се стига до гласоподаване в пленарната зала, където към момента не е почнало и съвещанието.

„ С сътрудниците много поговорихме. Ясно е, че това е един добре премислен проект за деяние на опозицията. Решението за бъдещето на Г-н Главчев ще го чуете по-късно в парламентарна зала “, сподели министър председателят Бойко Борисов, който си потегли от Народно събрание след тези думи.

Веднага след офертата алените се събраха на съвещание на групата, с цел да вземат решението си дали ще се върнат в пленарната зала.
ВИДЕО ТУК

Малко по-късно стана ясно,че Димитър Главчев в действителност подаде оставка като ръководител на Народното събрание, това заяви самият той преди секунди от трибуната на Народното събрание:

"Това е честен акт. Искам да се възвърне парламентарната конюнктура в залата. Не желая да хвърляме сянка върху скорошното Европредседателство. Благодарен съм на сътрудниците ", съобщи Главчев.

Той бе изпратен със мощни овации.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР