В името на мира, стабилността и сигурността ДПС няма да

...
В името на мира, стабилността и сигурността ДПС няма да
Коментари Харесай

Карадайъ: Това правителство вече е вредно за страната и демокрацията

В името на мира, стабилността и сигурността Движение за права и свободи няма да желае оставката на целия кабинет в този момент, в това комплицирано военно време, само че ясно заявяваме, че това държавно управление към този момент е нездравословно за страната, за демокрацията, за държавността, съобщи от парламентарната естрада ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ при дебата по персоналните промени в Министерския съвет. 

По думите му, българската страна не е опитна лаборатория и българските жители не са опитни зайчета за политически опит. Те не би трябвало да бъдат повече лъгани, заслужават ясни отговори, сподели Карадайъ. Запазването на мира  е грижа на всеки виновен за бъдещето жители, на всички държавни органи и институции, той би трябвало да се запази от време на време с цената на доста взаимни отстъпки, акцентира той.

Затова е нужна обща политическа воля, сподели ръководителят на Движението и прикани президента, Народното събрание, Министерския съвет,  за общи координирани дейности в името на Родината, мира и бъдещето на България. Мирът желае отговорност, поредност, обща воля и подготвеност, акцентира Карадайъ.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР