В имат интересен вариант за заместник на . Както е

...
В имат интересен вариант за заместник на . Както е
Коментари Харесай

Ливърпул с интересен избор за заместник на Ван Дайк

В имат забавен вид за заместител на. Както е известно, нидерландецът получи тежка травма в коляното, която ще го извади от игра за месеци. " Червените " са набелязали за негов заместител бранителя на, написа " Football Insider ".

Мърсисайдци от известно време наблюдават изявите на Уайт, който е хванал окото на. На " " обаче се тормозят, че той не е задоволително безапелационен във въздушните дуели, а също така е много друг вид състезател спрямо Ван Дайк.

23-годишният защитник впечатли с изявите си за в Чемпиъншип предишния сезон, където игра чартърен и оказа помощ на отбора да се завърне в Премиър лийг. Йоркширци направиха всичко по силите си да изплатят правата му, само че от Брайтън бяха непреклонни и взеха решение да го върнат в състава си.

твърдо разчита на него от началото на новия сезон, само че отбраната на " Чайките " не може да се похвали с изключително положително показване, като позволи 14 гола в 6 мача във всички шампионати досега.

От Ливърпул ще продължат да наблюдават представянето на Уайт в идващите месеци и ще преценяват дали си заслужава да насочат оферта за него през януари. На " Анфийлд " би трябвало да подготвят повече от 30 милиона евро, защото Брайтън отхвърли такава оферта от страна на Лийдс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР