В Игри на волята този сезон има доста изкушаващи създания

...
В Игри на волята този сезон има доста изкушаващи създания
Коментари Харесай

Пълна промяна: Няма да познаете Зори от Игри на волята, не...

В " Игри на волята " този сезон има много изкушаващи създания от нежния пол, само че въпреки Зорница да се оказа с много семпла визия, когато е без грим, със секси макияж и дрешки е просто неузнаваема

След като всички я видяха без капка грим и даже я отписаха от тима на мацките в риалитито, Зорница напряко промени визиите за себе си със фотоси, на които я видяхме в обществената мрежа. На фрагментите тя е с много макияж, само че в случай че би трябвало да създадем умозаключение, то е че сред единия и другия й облик безусловно няма нищо общо.

Вечно мрънкащата Зори от племето на Непобедимите отнесе значителен хейт освен поради държанието, а и поради визията си. В мнения за нея най-вече се наблягаше на това по какъв начин наподобява и всякакви други намеци, написа hotnews.bg. Останалите дами в Игрите очевидно повече обръщаха внимание на външния си тип, като да вземем за пример за Евгения Джаферович се коменитарше, че не пропуща да си слага грим в седмиците, когато племето на Безстрашните окопираше Резиденцията. За страдание племето на Зори по-често се разминаваше с лукса и това очевидно се отразяваше и на неглижирания й външен тип.

Твърде евентуално е и по тази причина сега тя да ускорява повече фрагменти с съвършен грим, с цел да може да компенсира неналичието на средства за разкрасяване на Арената.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР